Afgelopen week was het weer prinsjesdag, de dag waarop onder andere de miljoenennota wordt besproken. Hoewel het super goed gaat met de economie voelen daar weinig mensen wat van. Dat zijn niet mijn woorden maar die van onze koning Willem Alexander. Maar hoe koop je nou nog leuke spullen terwijl alles duurder wordt? Daar weten wij wel raad mee gelukkig!

Kringloopwinkels Drenthe
Kringloopwinkels Drenthe

De kringloopwinkel wordt steeds populairder en is in alle steden te vinden. Ook kleinere dorpen krijgen steeds veker een tweedehandswinkel, ideaal natuurlijk om de kosten natuurlijk een beetje te drukken. Maar los van de kosten gaan de meeste mensen gewoon om even te kijken of er nog wat te scoren valt. Mijn moeder zei altijd dat wanneer je er naar op zoek bent je het niet gaat vinden en wanneer jet het niet zoekt je het zomaar kan vinden. Is dat in de liefde niet ook zo?! Naja laten we dat er maar buiten houden 😉

Gelukkig zijn er tal van websites in Nederland waar je alle kringloopwinkels kan vinden. Hoewel er een heleboel lijken te zijn is niet alles een kringloopwinkel, de meeste zijn gewoon kleine vintage achtige winkels met een kringloop uitstraling. Niks mis mee natuurlijk alleen zijn ze wel vaak wat duurder. Wil jij nou op de hoogte blijven van allerlei nieuwtjes over de kringloopwinkel, vergeet je dan niet aan te melden op de nieuwsbrief. 

Bedankt voor het lezen en tot snel, 

Team Online Kringloopwinkel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *