Online Kringloopwinkel

De 10 leukste kringloopwinkels in Noord-Holland

De leukste kringloopwinkels Noord Holland

1. Kringloopwinkel Malle Pietje Purmerend

Ik weet dat dit niet de meest opgeruimde kringloopwinkel is die er bestaat maar dat maakt het juist zo leuk. Deze kringloopwinkel gelegen op het industrieterrein van Purmerend is nog niet bekend onder het grote publiek. De kringloopwinkel ligt dan ook vol met mooie schatten. Ben je in de buurt dan mag je deze zeker niet overslaan. Als je er bent doe de vriendelijke eigenaar dan even de groeten van ons. Het personeel is namelijk vriendelijk en altijd in voor een praatje. 

2. Rataplan Den Helder

De kringloop ligt niet direct op de route maar het is zeker een aanrader. We hebben al een keer een mooie review geschreven over deze winkel, hij kan dan ook niet ontbreken in onze top kringloopwinkels. De winkel is niet duur en voorzien van twee verdiepingen. Je vindt er niet veel meubels want daar is beneden niet genoeg ruimte voor. Je vindt wel heel erg veel mooie spullen voor in je woning. Ook op electronica gebied is dit ene echte aanrader. 

Kringloop Den Helder - Rataplan

3. Noppes Volendam

Noppes Volendam is echt een van mijn favoriete winkels. Ik kom hier regelmatig en er is altijd wel iets leuks te vinden. Ik moet wel toegeven dat ze soms enorm duur zijn met bepaalde items, let dus goed op wat je pakt, je kan je nog wel eens verbazen bij de kassa. De winkel is goed bereikbaar en beschikt over vriendelijk personeel. Ga hier zeker eens langs, je vindt er kwalitatief veel goede spullen. 

4. Rataplan Wieringen

Deze kringloopwinkel biedt vooral veel op het gebied van meubels en antiek. De kringloop ligt vlak langs de snelweg en is goed bereikbaar. Er is geen horeca gedeelte maar de kringloop is wel heel ruim opgezet. Ik kan deze kringloopwinkel van harte aanraden. 

Kringloop Wieringen

5. Kringloop Egmond aan Zee

Deze kringloopwinkel is niet duur en heeft vooral heel veel mooie kleding. Alles is met zorg bij elkaar gehangen en het ziet er dan ook prachtig uit. Meerdere verdiepingen en er zijn zelfs twee hallen. Eentje is ingericht met alleen maar mooie spullen en een anders is ingericht als rommelschuur. Althans zo kwam dat op mij over haha.  

6. Noppes Hoogwout

Onderweg naar de Boet voor de jaarlijkse kerstshow? Dan kom je namelijk langs deze kringloopwinkel van de keten Noppes. De winkel is niet direct bereikbaar maar je moet even het industrieterrein op, het staat niet goed aangegeven. De winkel bevat veel mooie meubels tegen een prima prijs. Zeker een aanrader. 

Kringloop Hoogwoud

7. De snuffelmug Haarlem

Persoonlijk hou ik van kringloop ketens als: Het goed, Rataplan en Noppes maar persoonlijk en ik toch meer fan van de kleinschaligere kringloopwinkels waar veel locale vrijwilligers werken. Ga hier zeker een keer langs, ze hebben veel leuke vaasjes en potjes. Ben je in de buurt van Haarlem sla de standaard winkels eens even over en kom hier langs! 

8. De noppes Wormerveer

Wij houden net als jou van grote kringloopwinkels, bij deze zit je zeker goed. De winkel beschikt over ene grote benedenruimte en een grote 1e verdieping. Je vindt er van alles en nog wat voor een redelijke prijs. Alles is vooral heel netjes en goed geordend, de echt unieke items zal je hier minder snel vinden.  

De leukste kringloopwinkels Noord Holland

9. Kringloopwinkel Best goed Enkhuizen

Een van onze persoonlijke favorieten, de kringloop is redelijk groot maar heeft vooral veel tuinspullen in het assortiment. De winkel is overzichtelijk en niet duur. Een winkel met vaste maar ook veel locale vrijwiligers, ben je hier in de buurt neem dan zeker een kijkje!

10. Online Kringloopwinkel

Tja, die mocht natuurlijk niet ontbreken haha. We verkopen tweedehands spullen maar ook goedkope nieuwe producten en we gaan regelmatig samenwerkingen aan. Hoe leuk is het dat kleine ondernemers hun spullen via ons kunnen aanbieden. Samen gaan we voor een betere wereld waarin minder verspilling voor komt. We willen je bedanken voor het lezen en als bedankje heb je in de mail ook een kortingscode ontvangen. Shop bij de enige echte kringloopwinkel! Online Kringloopwinkel 😀🌷

Go to top